Új hozzászólás Aktív témák

  • sixpack89

    tag

    Üdv! remélem tud valaki segíteni,más fórumokon is írtam már,de a legtöbb helyre már régen írtak válaszokat,leírom a problémámat egyszerűen,utána pedig részletesebben.
    Convertxtodvd progit használok,és az utóbbi időben sok HD filmet töltöttem le,mivel gépen nem nagyon nézek filmeket,szeretem őket kiírni,majd később asztali lejátszón nézni.
    Mivel ezek Matroska fájlok nem sok mindent tudok csinálni velük,ezért muszáj őket konvertálnom. Mielőtt elkezdek konvertálni beállítok értéket stb,mint mindenki más,viszont én hiába állítom be DVD-5 szabványra,vagy megadok egy értéket,nem akkorára konvertál hanem sokkal kisebbre,és ez bosszantó,a forrás 4.8 giga. és csak 2.5 gigára konvertál hiába adok meg sokkal nagyobb méretet,ezt szeretném kideríteni hogy mitől lehet. régebben is konvertáltam matroska fájlokat,de azokat akkorára is konvertálta amekkora méretet adtam meg,igaz az külföldi DVD volt,és nem HD. és ami furcsa hogy egy másik HD filmet pedig rendesen 4 gigára konvertált,szóval nem értem mitől lehet ez,hogy az egyiket annyira csinálja,mint ahogy beállítottam, a másikat meg nem.

Új hozzászólás Aktív témák