Új hozzászólás Aktív témák

  • andorra

    őstag

    Sokadik nekifutásra néhány kísérletet tettem, hogy ts fájlokból (Amiko Alien) valami, Tv-n (LG) is lejátszható formátumra konvertáljak, lehetőleg minél gyorsabban, tehát tömörítés, vagy más időigényesebb átalakítás nélkül. Csak arról van szó, hogy egy alkalommal nézném meg, majd letörölném. (Ez egy másik tv, mint ahol a műholdvevő van.)
    Az MP4 és az MKV is elvileg lejátszható a TV-n. (H264 AC3 pl.) Általában letöltött anyagokat, ami ebben a formátumban van, 90%-ban jól lejátszik. Ha esetleg nem, akkor el sem indul.
    Az itt ajánlott programok közül a TS-Doctor tűnt a legígéretesebbnek, ennek vannak új béta változatai, egy ilyet használtam. Két eset volt: Vagy talált hanghibákat és azokat javítottam és mentettem, vagy hibátlan anyaggal is kísérletet tettem. Van a TS-Doctornak konvertálója, elég gyors, azzal is próbálkoztam, elég rossz eredménnyel. Jobb eredményt értem el a Handbrake-el. Tökéletes megoldás azonban azóta sem született.
    A MKV nagyon rossz lett, az MP4, már legalább képileg tökéletes.
    Kétféle hibajelenséggel találkozom, attól függően, hogy melyik konvertert használom:
    1 A hang kicsit elcsúszik (Ts-Doctor)
    2 A hang szinkronban van egy rövid ideig, vagy valameddig, majd hirtelen elnémul, nem is tér vissza, a kép hibátlanul megy tovább. (Handbrake)
    PC-n lejátszva, viszont hibátlannak tűnik. Feladjam, vagy van erre megoldás? (Ne ajánljatok PC-t, vagy Media lejátszót ahhoz a TV-hez, mert annyit nem ér az egész!)

Új hozzászólás Aktív témák