Új hozzászólás Aktív témák

  • tamikomac

    aktív tag

    Nem látunk a színfalak mögé, találgatunk. Én nem vagyok benne biztos, hogy csak a Yettel a "főgonosz", hisz elméletileg a flottát nem használhatja bárki: Gyakori kérdések
    Ki veheti igénybe a flottakedvezményt?

    Amit ír DrBubo77 simán az is benne lehet a pakliban, hogy "holnap szevasz-tavasz" és ennyi volt. Igen, a 40.000 előfizető nem kevés, de... 14 millió darab SIM van, ebből 11 millió a számlás. Kb. 26% lehet most a "Y" piaci részesedése, 11 millió számlás SIM 26% -> 2.860.000. És a KÜF-ösök ha azt nézzük nem fizetnek sokat egy publikushoz képest (mondjuk azok tényleg elképesztő árakon mennek), ha pl. egyoldalúan emel a Y pl. 15%-ot, esetleg a korlátlan netet meglassítja, akkor sem biztos, hogy odébb állnak még kötbér nélkül sem, mert nem nagyon lesz hová. Hűség végén meg publikus csomag, már aki kivárja. A továbbszámlázós nagy kérdés, nem tudom ez hogyan tud működni, mennyire néznek be ez mögé is. Azt pl. sose értettem, hogy ez 6-9 fős cég hogyan tud birtokolni több ezer olyan előfizetést amiket a KÜF is árul(t), cégnevet most nem írok. Voltam ilyenben, probléma nem volt vele, ügyintézés általában (jó esetben) egy hét alatt le is ment, csak erre kellett figyelni.
    Azt azért megnézném, ha hirtelen a fél ország menne DPI-be mi lenne, a jogosultság adott... :)
    Arról nem is beszélve, hogy vagyunk itt 800-an vagy nem tudom akik ezt figyelik, plusz a kb. 80.000 majdnem legális flottások, a teljesen legális flottások, nem tudom mennyi lehet ez összesen a 11 millió darab számlásból? 400-500, esetleg 800e? A többi polgártárs pedig mind-mind publikusban, nagyon ők vannak többségben.
    Lehet óriási tévedésben vagyok, hamarosan többet fogunk tudni, a magam részéről lezárom ezt a KÜF-Yettel-Flotta-miért-hogyan-mi lesz-hova mennek történetet.
    ---------------------------

    Mondanám, hogy játszunk olyat, hogy hétfőtől nem létezik semmilyen flotta, legális vállalati sem, semmi, mindent(!) legyalultak és ki mit választ a publikus közül és választani kell, mert ha nem akkor marad a vezetékes vagy fülkés telefon, de ezzel szét lenne spammelve a fórum. Vagy nyissunk egy ilyet :)

    Amit birtokolsz, az birtokba vesz.

Új hozzászólás Aktív témák