Új hozzászólás Aktív témák

  • Gizmo94

    veterán

    válasz weinmaker #8021 üzenetére

    A nagy igazság itt az, hogy körülbelül egy adott flottakörröl van itt szó mindegyik szolgáltatónál. Maximum húszféle flotta lehet talán. Legyen az mobilflottak.hu, netegyesület, royal, megoldasportal, stb. körülbelül ugyanazok a flották vannak mindenkinél, maximum a csatlakozási díjak különbözőek, egyes közvetítőként eltérőek, de szolgáltatóként a flották díja ugyanaz lesz, hiszen egyazon flottákról van szó. Természetesen a flotta szolgáltatós nevét akkor tudod meg, amikor csatlakoztál, mivel az érthető okokból nem publikus. Addig csak kódokat látsz, v-tc, pv-mt. t-vc. stb. stb. Van néhány egyéb, htfsz, dpi, imobile, stb. , de a többség ugyanaz a kör.
    A legegyszerűbben úgy érhetsz célt, hogy igyekszel valamelyik közvetítővel konszenzusra jutni a csatlakozási díjjal kapcsolatosan, körbekérdezed őket és amelyik a számodra legjobb ajánlatot teszi, annál csatlakozol. Sok tanácstalan nézelődést és feleslegesen futott kört spórolsz meg ezzel, mert ez gyakorlatilag így működik.
    Kis kivétellel ugyanazok a flották keringenek, nagyon kis eltéréssel a havi és percdíjak, valamint extra szolgáltatások terén, csak ezt valamiért kurvára nem írja le senki. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák