Új hozzászólás Aktív témák

  • mzx

    senior tag

    üdv

    Nem találtam általános ebook topicot, gondoltam itt teszem fel kérdésem, amúgy is félig-meddig FireFox-os:

    books.google.hu
    weboldalon most először keresgélek ebook-kat, látom, magyar nyelvűek is vannak, magyar szerzőktől. Azonban hiába mentem, csak a "keretet" hozza le. Google Chrome többszázKB-ban is elmenti, de ahogy látom, az csak a puszta "oldakeret".
    (Viszont lehet ONLINE olvasni, teljes terjedelmében, sok száz oldalas műveket is itt.)

    Le lehet valahogy menteni az adott könyvet? Hogyan?

    Avagy azért nem sikerült nekem az eddigi egyetlen próbálkozásom, mert jogvédett a megtalált könyv és meg van akadályozva?
    Ez esetben is van esély innen leszedni?

    _ K I E G . :

    találtam a book.goole.hu -n (egy töredékes könyv esetén) egy bejegyzést, na de az alábbi bejegyzés is jelzi, hogy ha megvan a teljes könyv (a kívánt könyv teljes egészében fent van!!), akkor ráadásul le is tölthető,
    és nem csupán online olvasható! Akkor valahogy mégiscsak engednie kéne, h letöltsem...
    Az idézet:

    "Ha a könyv nem áll szerzői jogvédelem alatt, akkor a teljes könyvet végiglapozhatja, sőt le is töltheti, kinyomtathatja és elolvashatja. Ha viszont a könyv szerzői jogvédelem alatt áll, és a kiadó vagy a szerző nem kapcsolódott be a Partnerprogramba, akkor csak az alapvető információkat mutatjuk meg a könyvről, egy katalóguscédulához hasonlóan, és bizonyos esetekben néhány töredéket - a keresett kifejezést tartalmazó mondatokat saját környezetükben."

    ___________________

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák