Új hozzászólás Aktív témák

  • mrszitya

    senior tag

    válasz Llew #28301 üzenetére

    Nos akkor, ha gépet újraraktad, akkor normális ha a Flash, Java és a többi bővítmény eltűntek, mivel a MozBackup csak a FF profilmappa tartalmát menti, a bővítmények pedig nem ide települnek. (Azok install után csak regisztrálják magukat a böngészőbe.)

    A reset régi módszere az hogy ez előbbi hsz.-omban említett mappa útvonalon a Profiles mappádat teljesen törlöd. Ez mindent alaphelyzetbe állít, könyvjelzőket, előzményeket, összes dolgot törli.

    A másik, újabb módszer: címsorba írd ezt: about:SUPPORT és válaszd a Firefox alaphelyzetbe állítása gombot. Ez kíméletesebben dolgozik: "A reset egyébként úgy működik, hogy egy új felhasználói profilt hoz létre, amelybe átmenti a könyvjelzőket, a jelszavakat, a sütiket és az automatikus kitöltési információkat, míg az összes többi beállítást alapállapotba teszi. Magyarán: úgy áll vissza alapállapotba a böngésző, hogy a személyes beállítások jó részét megőrzi. Nem mentődnek át a kiterjesztések, a szinkronizációs beállítások, a megnyitott lapok és lapcsoportok."

Új hozzászólás Aktív témák