Új hozzászólás Aktív témák

  • Wolfskin

    őstag

    válasz Matthewus #47277 üzenetére

    szia, kipróbáltam, de ez nem az. ez feldob egy listát, ahol az oldalak nevei vannak és abban görget, ráadásul ha fölé kerül az egér, akkor arra az elemre ugrik, és onnan görget

    amire én gondolok az, hogy egy görgetésre egyszerűen megnyílik a az eggyel mellette lévő oldal. ha tovább görgetek akk a következő. de egyből be is töli az adott lapot, nem csak kijelöli.

    megmondom miért fontos ez. nálam ált nagyon sok lap van egyszerre nyitva (16 oszlop x 3-5 sor az alap), ezek közt vizuálisan tájékozódom: kb hol van az adott tab (melyik sor, melyik oszlop) illetve melyek után nyitottam meg. így egy pillanat alatt lehet tájékozódni köztük.

    ez a kieg meg azt csinálja, hogy kiírja az oldal címét egy külön kis ablakban, tehát el kell olvasnom, értelmezni, ami sokkal lassabb, mint vizuálisan felismerni egy megnyílt oldalt (főcím, képek, tördelés alapján). ennél még az is gyorsabb, ha mindig felnézek és egyesével kattintva nyitom meg a kívánt oldalt.

    próbáld ki a Tab Wheel Scroll kiegészítőt. ha még letölthető. de az awant browser is tudja ezt, de az 5-10 megnyitott oldal után általában összeomlik... :(

    ''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

Új hozzászólás Aktív témák