Új hozzászólás Aktív témák

  • #27441408

    törölt tag

    Sziasztok, újra feltettem hosszú idő után a firefoxot, tudjátok volt az összebalhézás a noddal, de mivel régen ez volt a kedvencem hiányzott, :) rápróbáltam hátha jó, úgy néz ki most semmi baja, viszont elfelejtettem a fiókom imélcímét/vagy jelszavát, ha csinálok 1 teljesen új fiókot az ugye nem szabály ellenes,? (nem tudom,hogy bármennyi lehet e ezért kérdezem)

    Másik kérdés, valahol azt olvastam, hogy a firefox is átfog állni arra a flash verzióra amit a google is használ, és nem fogja a böngésző megtiltani a flash-t, legalábbis én kizileg bekapcsolhatom, ahol mindenképpen kel, ez igaz? (komolyan kérdem, érdemes e visszaszoknom a rókára, nekem 1-2 játéknál webrádiónál még fontos a flash)

    még egyet kérdeznék! Volt régebben valamiről szó,hogy a firefox blokkolja a kiegészítőket, ha 1 bizonyos verziószámú FF-nél ha nem alkalmas hozzá, a kedvenceimet fel tudtam tenni, akkor nem kell aggodnóm a továbbiakban ezen kiegészítők miatt, ezeket elviszi majd a firefox? Elnézést a megfogalmazásért a firefox hozzáértők talán értik,mit szeretnék ez ügyben :)

    köszi!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák