Új hozzászólás Aktív témák

  • bandiras2

    senior tag

    válasz Fandango #53222 üzenetére

    Ha megnézed a hozzászólásokat, én még amatőrnek számítok, vannak akik multiwindow 2000+ tabbal nyomják. [link]
    Mire jó? Könyvjelzők helyett. Minden lap fülön van, és csak be kell tölteni ráklikkel, mert indítás után addig amíg rá nem nézek, nem tölti be a firefox.
    Átlátni: Megszokás. Balról jobbra tematikusan csoportosítva: levelezők, youtube, daily webcomics, követett blogok olyan szolgáltatóknál ahova nem iratkozok fel, hobbi, követett fórumok, na meg varrószakkörös lányok minden mennyiségben. A gyakran használt cuccok a két végén gyűjtve, a ritkábbak meg középen összehajigálva. Ha a quantumot tényleg nem lehet úgy tekergetni mint az 56-ot, akkor felejtős, mert ezt pár sec alatt végpontig tekerem.
    Lassulás: Betöltéskor gyors mint állat, aztán persze lassul, 4-5 óra után újraindítom. 8GB RAM, Alsókategóriás i3 egyenértékű phenom, de már megvan az új gép, csak vár az alkatrészeire hogy költözhessek.

    <<csako>>

    A BETA módszer nem működött, az 58 beta quantummal nem kompatibilis a session manager, visszaállítottam az 56-ot.
    Most próbálkozok az importálással. Ha kész, beszámolok.

    [ Szerkesztve ]

    A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Freedmann

Új hozzászólás Aktív témák