Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Kékes525 #53354 üzenetére

    Ej mint ha tegnap lett volna pedig még a múlt században olvastam egy kb. 20éves számtech tankönyvben hogy "minél több memóriád van annál több adat dolgozható fel egyszerre felvetés téves, mert a feldolgozható adatok mennyiségét maga a feldolgozó program is befolyásolja" - magyarul hiába hizlalja magát a FireFox akár 4GB-ig, ha már 2GB felett kezd meghalni... olyankor szoktam pik-pakk bezárni majd újraindítást követően az előző munkamenet helyreállításával folytatni a dolgokat.

    Miután minden teljesen helyreállt az addigi memóriahasználat feleződik. Ezt megoldhatná bezárás nélkül is... valószínűleg azért csinál a frissítés óta másképp és kergetőzik ma már hét tűzróka, mert az előző megoldás tökéletesen működött...

    Nálam és valamennyi usernél induláskor biztosan megesik hogy elég sok helyre kell belépkedni - párhuzamosítás végett ezt több fülön végzem egyszerre, különben jóval tovább tartana végigcsinálni. A végére két fülön megmarad a ph! (természetesen :D), és a FaceBook. Valamiért azonban a memória használat nem akar az említett bezárás nélkül visszaállni egy mérsékeltebb szintre.

    IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.

Új hozzászólás Aktív témák