Új hozzászólás Aktív témák

  • Kékes525

    félisten

    válasz joghurt #54052 üzenetére

    A video driver inkompatibilitása miatt szokott a megjelenésben zavar támadni. Ez a funkció lekapcsolja annak használatát.

    (#54053) Predator2

    Ugyanaz a forráskód, némi belenyúlással, optimalizálással. Az átlag felhasználónak szükségtelen dolgok kiszedése. Ez egyel régebbi, de a lényeg ugyanaz. Waterfox For Win

    "A Waterfox nem más, mint a Mozilla Firefox nemhivatalos, 64 bites változata Windows operációs rendszerekre. A fejlesztői egyetlen szempontot tartottak szem előtt: a sebességet. Éppen ezért Intel C++ Compiler-rel fordították és a fordítás során számos optimalizációt SSE3, /O3 kapcsoló, jemalloc, Intel Math Library stb. használtak. A Waterfox-szal az összes Firefox add-on, extension használható, így az Adobe Flash, Java, Microsoft Silverlight is. A Waterfox elérhető még Mac-re is.

    Features

    Disabled Encrypted Media Extensions (EME)
    Disabled Web Runtime (deprecated as of 2015)
    Removed Pocket
    Removed Telemetry
    Removed data collection
    Removed startup profiling
    Allow running of all 64-Bit NPAPI plugins
    Allow running of unsigned extensions
    Removal of Sponsored Tiles on New Tab Page
    Addition of Duplicate Tab option
    Locale selector in about:preferences > General"

    A mostanira ez "A Waterfox-szal az összes Firefox add-on, extension használható" nem igaz teljesen, mert a kimondottan csak az 57-esen futtathatók itt nem futnak, mert kivették belőle azokat az API-kat (WebExtensions API-k) amelyek a kimondottan WebExtensions addonok használatához kellenek. Természetesen az olyan addonok, amelyek az 56 és 57-esen is futnak, az a Waterfoxban is.

    [ Szerkesztve ]

    Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

Új hozzászólás Aktív témák