Új hozzászólás Aktív témák

  • convar

    csendes tag

    válasz C64 #58647 üzenetére

    Furcsállom hogy neked ez bejött... nálam se a Classic Theme Restorer-t nem hozta vissza, és letölteni sem engedi továbbra sem pl. az uBlock Origin-t (mert voltam olyan farok hogy ezt meg pl. azon melegében el is távolítottam amikor beütütt a krach, gondolván hogy majd legfeljebb visszatelepítem/újra hozzáadom a FF-hoz) sem a https://addons.mozilla.org/hu/firefox/-ról, még mindig egy "A letöltés sikertelen. Ellenőrizze a kapcsolatát." szöveg kíséretében.

    Sőt, mostmár hogy belenyúltam a extensions.json-ba a Kiterjesztések fülön ún. végtelen ciklusok alakultak ki, uis mint azt látjátok a mellékelt képen, három kiegnél is azt írja hogy A xy a Firefox újraindítása után lesz letiltva - igen ám, csakhogy minden egyes újraindítás után pontosan uezt írja :D

    Sakk-matt 1 :(

    A Classic The Restorer-nél meg már eleve csak egy eltávolítás gomb van. Hogy rohadnának meg.......

    Sakk-matt 2 :(

    Aki jó angolos, az esetleg megnézné nekem hogy 56-ost használók számára van-e valami új fejlemény, vmi remény hogy nekünk is újra jó lehet még minden? Mert nem tudom meddig várjak még hogy visszaálljon minden, már ha egyáltalán érdemes még várni.

    [ Szerkesztve ]

    Beszélt nyelvek: magyar, és csak a magyar!!!!

Új hozzászólás Aktív témák