Új hozzászólás Aktív témák

  • #75501312

    törölt tag

    Sziasztok,

    Több kérdésem is lenne:

    1, Az oldalak lassan töltődnek be, ha 2-3 fület nyitok meg, akkor már kb. 10 mp-et kell várnom, mire minden betöltődik, ha rákattintok egy fülre, ott is több másodpercig tart a töltés. Nem mai csirke már a gépem, de ennyire nem kellene lassúnak lennie. Mi okozhat lassulást és hogy lehet ezen segíteni?

    2, Régebben facebooknál volt nagyon nagy lassulás vagy böngésző fagyás, akkoriban ki is írta hibaüzenettel, hogy valami script okozott problémát. Ez pár frissítés óta megszűnt, viszont még mindig sokszor lassan tölti be az oldalt. Más oldalakon az üzenetek értesítéseivel van a probléma. Pl. ha rákattintok az értesítés ikonra, akkor csak a szürke sávos hátteret dobta fel de az értesítéseket nem. Erre megoldás?

    3, Ha teljesen resetelem a profilt, akkor a Sync visszatölt mindent? Régebben átírtam néhány dolgot az about:config oldalon (pl. Új Lap most 6x8 csempéből áll, módosítottam más bejegyzéseket is, amik pár weboldal szerint gyorsulást ígértek). Ha nyomok teljes visszaállítást, hogy tudom kiküszöbölni, hogy minden visszatöltődjön, de a mentések megmaradjanak? Vagy legalábbis a mentett jelszavak?

    4, Szeretnék kivételeket hozzáadni a sütikhez, hogy ne törlődjenek mindig, viszont ez manuálisan nagyon sok oldal. A mentett jelszavas oldalakból nem lehet ezeket valahogy importálni? Létezik automatikus megoldás?

Új hozzászólás Aktív témák