Új hozzászólás Aktív témák

  • ledgeri

    nagyúr

    válasz csako #61254 üzenetére

    (Én lementettem a 70 előtti és utáni Dev és beta ikonokat [.exe-ket], mert valahogy különbséget kellett tenni a ma már 4 külön telepített ff példány közt a tálcán ;], és még a futó példányt is meg tudom különböztetni :)
    alt="alt="" title=""" title="alt="" title="""
    Mind release, csak külön fájlból van beállítva nekik a parancsikon-ikon, viszont ha futnak, akkor a fővonalas ikon látszik.
    Ha új ablak nyílik, akkor az meg a verziója mellé nyílik, szorosan!
    4 profil van alattuk, külön addonpakkokkal:
    Első a fő -körbevédett (ublock, miegymás), mindennapos, privát ablaka, ha csak a cookie-k leválasztásával néznék valamit, vagy csak logikailag kell egy leválasztott eldobós minkamenet.
    Második egy zenehallgatós (spotify miatt adblock nélküli... jobb a béke...), amire a fő-ben talált zenéket küldöm (pl spotify link), korábban bajos volt, ha privtnak nyitottam, de korábban küldtem is rá valamit, akkor megnyitotta a munkamenetet -nemgyerebe!
    Harmadik egy még használaton kívüli főmunkamenetes de egyszer kétszer a privátja - addon nélkülinek tartott- jól jött már, jobb, mint bolygatni az ublockot hard-módban...
    Negyedik: az "alapértelmezett böngésző" hogy abba essen minden "böngészőt nyitó" külső cucc. Csak privát módban.
    A fentiek mellett még a profilválasztó is előjön, ami plusz egy lépés a "megakartam én ezt nyitni" biztosítására..)

    [ Szerkesztve ]

    // #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Új hozzászólás Aktív témák