Új hozzászólás Aktív témák

  • ledgeri

    nagyúr

    válasz totron #64416 üzenetére

    Ez nálam az a kategória, mikor a moddolt játék frissül, vagy kap egy dlc-t, és emiatt törik a mod, és steamen megjelenik a review az újdonságról, hogy milyen rossz a frissítés, hogy eltört a mod.

    Ha valami úgy tetszik ahogy van, és már megtörtént, hogy anélkül, hogy számítottam volna rá változott úgy, hogy nekem nem tetszett, akkor nem gondolom, hogy biztosan nem változhat úgy a jövőben, hogy valamit hasonlóképpen rontson.

    Kijött 90. Égett a topik. jöttek a fixek. kijött a 91, és gyullad már megint.
    Egy terméknek nem ez a dolga, hogy te előrelátóan duplikálj, mókolj. A beállítás is adat... ha fontos, akkor kell a biztonsági másolat.
    Én is örülnék, ha a programok úgy frissülnének, hogy teljes change-log-ot lát mindenki mielőtt bármi elkezdődnek; ha létrejön a változás legalább 1 kattintásig minden változó ki lenne jelölve -ha nem nyúlsz hozzá sosem akkor, a te verziódban végtelenségig-, akár föléemelt egérrel egy kis leírás mellett; és modulosan, vagy teljesen 1 kattintással változatlanul visszavonhatóan. Melyik program csinálja ezt, ami minimum akkora mint a firefox? Addig amíg nemsok, addig marad a "mentsd ami érték számodra" hozzáállás.

    // #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Új hozzászólás Aktív témák