Új hozzászólás Aktív témák

  • ledgeri

    nagyúr

    válasz petike26 #64491 üzenetére

    Ha nem tudod, hogy mi volt, és csak ez ami számodra veszteség, akkor ajánlom hogy az egész profil mappádat, és így mindenedet kezd újból MIUTÁN csináltál egy biztonsági mentést a SESSIONSTORE dolgokról.

    Jobbra fent a firefox menü, majd segítség, majd további hibaelhárítási lehetőségek, és ott a direkt link, ami megnyitja a profilmappádat. onnan a sessionstore-backups mappát, és sessionstore fájlt másold ki, miután bezártad a firefoxot.

    Ha létrehoztad az új profilodat (profil törlése után újra megnyitottad a firefoxot, és beállítottad benne a munkamenet folytatását, akkor bezárt firefox mellett az egyik nem túl régi backupot másold le, és nevezd át a sessionstore-fájl nevére, és kiterjesztésére. ha újraindítod a FF-t akkor működnie kell!

    Szóval újból: sessionstore-ok mentése, majd profil törlése, majd, új profil, annak személyre szabása, majd mentet dolgok visszaállításának próbája.

    Ha két napnál nem régebbi, és aránylag kicsi méretű a legfrissebb backup fájl, akkor esélyes, hogy az is már bajos.
    Ha van más is ami kellhet, mint a munkamenet, akkor az egész profilodat vágd ki, és így megvan a mentés, de csak azokat pakolgasd vissza, amik biztos hogy kellenek.

    // #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Új hozzászólás Aktív témák