Új hozzászólás Aktív témák

  • Syl

    nagyúr

    válasz KAMI911 #64601 üzenetére

    Bevallom a jelenlegi verziót nem ismerem, de előtte sokáig használtam Firefoxot iPhone-on és iPad-en is. Amik voltak vele gondjaim:
    - iOS verzió nem támogatja a bővítményeket. Oké, ez iOS korlátozás. De hogy a Safari alá telepített tartalomblokkolót (adguard pro) se tudja használni...
    - A régi iPad-emen (2017-es) érezhetően darabos minden FF animáció.
    - A new tab képernyőt nem lehet szerkeszteni. Az oda kitűzött oldalak sorrendje sem állítható. Vagyis mindig az utoljára kitűzött oldal ikonja lesz a bal felső, a többit "tolja" jobbra/le.
    - Program indításánál / minden új lap nyitásnálá a billentyűzet automatikusan felugrik. Ami nem lenne baj, csakhogy így nem lehet hozzáférni a könyvjelzők menühöz. Ezért először kell nyomni egy "vissza" gombot, erre becsukódik a billentyűzet és csak akkor jelenik meg a kedvencek gomb (iphone-on a bal alsó sarokban, ipaden a jobb felsőben <- :F ez olyan MS logika...)
    - A sync-et gyakran kézzel kellett indítani, mert FF indítás után 10-15 perccel sem "hozta le" a desktopon elvégzett változásokat.
    - És ami miatt elhagytam a FF iOS verzióját, az, hogy a szinkronizált jelszavakat nem tudta használni. Mármint magát a jelszó-szinkronizálást elvégezte, ott volt minden desktop jelszó a mobil FF-ben, de ha egy weboldalra be kellett jelentkezni, akkor az iOS rendszerszintű jelszókezelőjét hozta fel, vagyis a kulcskarikába lementett jelszavakat tudtam belőle csak elérni.

    Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.

Új hozzászólás Aktív témák