Új hozzászólás Aktív témák

  • ledgeri

    nagyúr

    válasz Gyok2 #65766 üzenetére

    Köztes javaslatokkal egyetemben én is annyit javasolnék, hogy minden ami lehet legyen "rendszerkezelt", és monitorozd a helyzetet.

    Személyes javaslat meg hogy más nem old rajta valamit, akkor több legyen a cache (nekem a youtube-os profilomhoz a jobb futás érdekében kellett 5 giga max méret, és ha töltök vele időt akkor még az is betelik [értsd hosszabb órák])

    Másik meg, hogyha belefér, és tényleg a sessionstore-od hibája miatt bolondul ami, akkor még megteheted azt, hogy minden futó lapodat bekönyjelzőződ, miután biztos, hogy megvan, beállítod a foxot, hogy felejtse el a munkamenetet (vagy csak kivágod a sessionstore-t máshova) majd vissza, és újrakreálod a session-t a tabok újranyitásával. (persze adott dolgot nem futó ff mellett...) Mivel az is .JS, lehet, hogy valami úgy ment félre benne, hogy önmaga öli meg magát.

    // #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Új hozzászólás Aktív témák