Új hozzászólás Aktív témák

  • Krystal_s

    addikt

    válasz svgyula #67718 üzenetére

    "ide rakja ki a RAM-ból azokat a fájlokat amik éppen nem használatosak. Ja amúgy azokat a videókat amiket nézel ide csomagolja ki és innen megy további feldolgozásra. Tehát ha van 32GB RAM a gépedben akkor is probléma lesz a memória használattal, mert a program/rendszer így épül fel"

    Sikerült leírnod, ahogy én pont nem akarom használni. :)
    A videóknál sincs szükség, hogy kiírja lemezre gyors netnél stb.
    Amúgy bármi miatt kevés lenne a RAM, akkor a szükséges fájlokat így is kiírja lemezre, mert a Rendszer így van megírva alapból. Ezt pl 8 GB RAM-nál jól megfigyelhető volt nálam, amikor egyszerre megnyitottam több böngészőt és valamelyik kicsit elkapatta magát. Pl hiába lett bezárva egy adott oldal, nem szabadította fel memóriát. Erre van a Rendszer lapozófájl.
    Ne is mond, Androidnál is utálom.... "Imádom", amikor pl egy pár 100 MB-os Insta több GB-ra hízik és bezárás után esze ágában sincs letörölni a sok szemetet, csak halmozza és halmozza. Böngészők dettó...

    Cs1csó: Sziaszia, már vártalak. 🤩 Nem tudom mi lehet az oka, de észrevettem, pár éve bármilyen témában írok te mindig igyekszel reagálni egy +1 jellel, ha valaki ellentmond nekem.
    Valamiért még mindig azt gondolom keversz azzal a másik lány taggal, aki az összes programját Sandboxieban futtatta és mivel az adott programot én is használom (de csak böngészésre), így is azt gondolod, hogy én is mindent abban futtatok, meg az egész rendszert átállítom és hasonló tévképzetek.

Új hozzászólás Aktív témák