Új hozzászólás Aktív témák

  • Krystal_s

    addikt

    válasz pzstm #6783 üzenetére

    az jóó
    remélem jobban el lesznek a flash videókkal, mert nem tudom mi lehet de kb egy hónapja ha pl youtube stb videót nézek ,akkor a cpu használat majdnem 100% és korábban nem volt ilyen.IE7 és Mozillával nincs ilyen gond...Firefox kiterjesztést sem tettem fel újat. Flashblock és Noscript van fent ,de kipróbáltam h leszedem őket és akkor sem lett jobb. Jah flashblock is pár hete fura lett. Korábban simán működött,most néha van olyan flash ,amit akkor sem látok ha rámegyek h engedje lejátszani, mintha nem lenne ott semmi. ha tiltom vagy törlöm a flashblockot ,akkor működik az adott pl zenelejátszó.Na de ezt még kibírnám...de ez a cpu használat nem tudom mitől lehet...nagyon zavaró kb mintha egy p3-as géppel neteznék ,néha még akadnak is ezek a videók.
    (10es flashplayer+ 3.0.7 FF) de korábban ezekkel is jó volt.
    ha jól emlékszem volt vmi frissítés a 10es-en belül pár hete ?? lehet h azóta lenne a gond ? ismerősöm is szólt h nála is ez van...ő Operát is használ és szólt h pl a myspace oldalak is több erőforrást esznek mint korábban (köztudott h myspace eddig sem volt annyira gyors,de gondom sem volt ,most meg használhatatlan...)
    ha valakinek van hasonló tapasztalata légyszi írjon...de ne azt h használjak más böngészőt+ ne nézzek ezt meg azt stb,mert korábban minden ok volt ! köszi :U

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák