Új hozzászólás Aktív témák

  • ledgeri

    nagyúr

    válasz kiváncsi f.. #68235 üzenetére

    A profil és fiók nem ugyanaz!
    A fiók az inkább az interneten két helyen belépek, így a kettő szinkronizál, míg a profil az az amit a géped maga használ.
    https://support.mozilla.org/hu/kb/Profilok és https://support.mozilla.org/hu/kb/fontos-adatok-helyreallitasa-egy-regi-profilbol. Ezt a két lnket kéne átnézni, de persze most helyreállítás miatt más böngészőből.
    Fontos az, hogy ha vannak egyedi fájlnevek kiterjesztésekkel, pl places.sqlite akkor megérhetné erre rákeresni az egész gépen, mert ha kevesebbet találsz, mint amennyi profilodnak a gépen kéne lenni, akkor valami beleszólt a létezésükbe. Ha viszont ugyanannyit akkor meg abba, ahogyan a firefox eléri a profilokat.

    Érdekes probléma!
    Gyors gondolat: lehet, hogy mivel ritkán használod futott egy profilfrissítés, így is létrejött egy új profil, vagy korábban volt ez, és az ideiglenesből dolgoztál, majd az lejárt és eltűnt....
    Nézd meg a cikkekben lévő helyeket, keress a fájlokra! Elég ha csak megtalálod őket első körben, és kimásolod őket egy külön helyre (teljes profilmappástúl), legyen az ott ahol biztos megtalálod, még mielőtt próbálsz helyreállítani dolgokat! Várjuk a fejleményeket!

    // #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Új hozzászólás Aktív témák