Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz kiváncsi f.. #68243 üzenetére

    +1 Jack
    Nekem is fut szépen a legfrissebb FF (asztali x64-es saját honlapjáról letöltve, Windows 10 Home rendszerre)
    Tesztelgettem más böngészőket "szignifikáns" különbséget nem éreztem tehát kb. mindegy melyiket használja az ember -----> mindenki azt használja ami neki szimpatikus, nekem ez a Firefox.
    Megpróbálnék mindent gyalulni alaposan akár manuálisan is kiszedni a maradványait és utána TISZTA telepítés és ami sokszor hiba, hogy CSAK A LEGMINIMÁLISABB dolgokat SZINKRONIZÁLNI (már ha van FF fiókod szinkronizálva) ezek a minimális dolgok: KÖNYVJELZŐK (és ha nem használsz külön jelszókezelőt, nekem ez a BitWarden tehát én csak a könyvjelzőket szinkronizálom) JELSZAVAK.
    A szinkronizálási beállításokat a BEÁLLÍTÁSOK - SZINKRONIZÁLÁSOK ott van, hogy mely elemek vannak szinkronizálva és ezt lehet módosítani mint írtam minél kevesebb dolgot vigyen át a régi (hibás) rendszerről elég az említett két dolog a többit rövid idő alatt beállítható. Persze előbb csinálnék egy ALAP beállításokon futó tesztet (nyilván pl. egy Ublock Origin bővítményt azért telepíts anélkül már nem is lehet netezni, de egyéb módosítást még ne csinálj)
    Aztán ha minden klappol kezd el belakni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák