Új hozzászólás Aktív témák

  • ledgeri

    nagyúr

    válasz HoaryFox #68327 üzenetére

    Feladatkezelő mellette futtatva mutat valamit? Első körben a hardverablak lenne fontos, hogy terhelődik-e valami, majd utána pedig a prograoknál ránézni, hogy van-e valami más, ami terhel.

    Ettől független -bár a frissítés hasonló- én kivágnék mindent a profilmappából magából (biztos helyre, hogy visszarakható legyen), mert a frissítés -ha jól emlékszem- hagy bent valamiket. Kivágás után biztos minden új lesz abban a profil mappában (és mivel a neve ugyanaz, nem kell egyebeket is állítani).
    Ha az is megakad, akkor én FTP-ről (keress rá itt, linkeltem párszor) szednék egy teljes telepítőt, amit más mappába telepítenék, hátha valaminek a firefox elérési útja alapján van vele baja (légy biztos, hogy majd azt indítod el, az új helyest).

    Ha mind megbukik (nincs extra terhelés semmin, más progi nem gyanús, 0-ás profil is akad, új helyről is akad), akkor passz, mert végig mentél minden változtatható változón!
    (vírusírtód, hasonlód, mi?)

    [ Szerkesztve ]

    // #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Új hozzászólás Aktív témák