Új hozzászólás Aktív témák

  • ledgeri

    nagyúr

    válasz pinnacle #68726 üzenetére

    A + és - jelek az címek mellett azt jelentik hogy összességében mennyi az engedett és blokkolt hivatkozás abba az irányba.

    Azt jelöld be ami neked kell és megfelel (értsd meg, hogy mi mit csinál: oldal, vs globális, vagy harmadikfeles ez, az amaz engedélyezése, blokkolása). A hard mode nem rossz, csak nem "a nem kellő tiltogatása" hanem a "kellő engedélyezése" alapján működik. Hosszú távon számomra ésszerűbb a blokkolni mindent, és engedni azt amiről kiderül, hogy kell, mint bóklászi nyitottan-hozzáállás. Cserébe viszont majdnem mnden új dolog törik, de legalább látom, hogy mi mi, mi mit csinál, mi az az idegesítő dolog, ami mindenhol ott van, stb (mert mindig rá kell nézzek a friss oldalakra)

    Gondolom a utorrent ublock akart volna lenni. Így értelmezve ami szűrő, szóval az első mai képeden be van pipálva, az az utolsó képeden a sor elején a kis színként jelenik meg: a piros a tiltott itt is.

    Szóval van szűrő mixed is, meg szabály mixed is, akkor bal hasáb globális, jobb hasáb lokáli, sor eleje, szűrő indikátor. Piros általad tiltva, (zöld, ami korábban alapértelmezett volt, de még elérhető, általad kötelezően átengedve), szürke felold.
    Örökölt, beállított pirost feloldja a helyi szürke, mindent felold a zöld.

    KB... (linken a használatija, ajánlom átolvasni ha megy az ennyire "szaki" angol!)
    Vagy youtube videó, dinamikusabban példákkal

    // #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Új hozzászólás Aktív témák