Új hozzászólás Aktív témák

  • Bargyu

    tag

    válasz Dave™ #24609 üzenetére

    Nem vagyok informatika specialista sem, de a kernel stream elnevezésből gondolná, hogy az valami nagyon alapszinten működteti a perifériákat, lekapcsol talán mindent ami nem létszükséglet és a nas-ról érkező jelet kitolja az usb-re.

    A korábbi képen láthatod, hogy az usb egy fekete dobozba megy a laptopból, ez egy arcam irdac.

    Amit mostanában olvastam, hogy a dac-oknál az usb és a chip közötti részt úgy rövidítik. Jelenleg amennyire tudom a legjobb az aszinkron dac, amelynél az usb és a chip között I2S kapcsolat van. Ezt alakítják át úgy, hogy az usb bemenő kábelt szétszedik és dac chip I2S bemenetére kötik.

    Akit esetleg nem zavarok vele, most az alábbi fejlődési lehetőséget látom még ebben a rendszerben:
    - jobb usb kábel, itt egy teszt szerint a Belkin Gold elég jó az árához képest, aki egyetért azzal, hogy talán számít az usb, annak mi lenne a javaslata?
    - usb kábel kiiktatása és két usb anya-apa átalakítón keresztül a lehető legdirektebben összekötni a két pc-t. Gyakorlatilag egymás mellé kell tenni, a két laptopot közvetlenül és két usb anya-apa átalakítóval összedugni kábel nélkül.
    - sokan módosítják a hd800-at hogy tesznek bele egy 2-10mm vastag puha szövetet, amivel a magasabb hangok ércességét tompítják illetve kimutatták, hogy a hangnyomás jobban a közepére koncentrálódik, ott a legerősebb és körbe egyenletesebben gyengül, ez persze nem biztos, hogy jó, mert a fülön formájához nem tudom milyen passzol

    Érdekes kutatási terület lehet ilyen fejhallgató párnák belső felületének módosítása különböző anyagokkal és formákkal illetve ennek analógiájára a külső rész módosítása is. Tud valaki olyan intézményt, ahol mérnek ilyen hangnyomás dolgot?

Új hozzászólás Aktív témák