Új hozzászólás Aktív témák

  • gaborka8x8

    aktív tag

    válasz fattyu #25404 üzenetére

    Azt hiszem, rosszul fogalmaztam meg a mondandómat, ha bárkinek is ez jött le belőle:
    "Semmi baj azzal hogy nem tetszik neked. de azért mert hallottál egy fejest ami egyszerűen nem a te fejedre terveződött és/vagy egy hibás példányt, ez alapján ilyen kereszteshadjárat szinten bizonygatni hogy szar és senki ne vegye."
    Arra meg végképp nem emlékszem, hogy bárhol is még csak célzás szintjén is olyasmit írtam volna, hogy "szar, és senki ne vegye"
    Sőt, éppen azt írtam, hogy sokan vannak, akik rajonganak érte. "Mindössze azt látom, hogy ezt a fejhallgatót valaki vagy nagyon szereti, vagy elviselhetetlennek tartja. Egy adott eszközzel kapcsolatos ilyen mértékben szélsőséges vélemények lehetséges okai nekem ellenben mindig nagyon "birizgálják" a fantáziámat."
    És ugyanezt a kérdést, azaz, a K550-es igen eltérő megítélésének az okát kerestem már a mai első hozzászólásomban is: "Valóban ennyire másként hallanánk? Nem hiszem. Valóban ennyire mást keresnénk a fejhallgatóból visszakapott hangban? Ezt sem hiszem. Akkor mi lehet az oka, hogy ennyire másként ítéljük meg pl. a K550-est?"
    Ha a fenitek ellenére valaki úgy érzi, hogy nem az okokat keresem, mint ahogy azt már először is írtam, hanem "keresztes hadjáratot folytattam a K550-es ellen, akkor attól itt nyilvánosan elnézést kérek.

    "A zene nem azért van, hogy ne legyen csend! " (Pernye András)

Új hozzászólás Aktív témák