Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    Az MM-ben készlet kisöprés van és gondoltam elmegyek felhajtani egy fapados fejhallgatót itthonra, elsősorban páros filmezéshez lenne (a meglévő fejesek mellé), ha már nem akar az ember a szomszédok miatt hangosan házimozizni. Nem költenék sokat, nagyjából a Maxell Retro DJ ársávjában mozognék.

    Például az ISY IHP1200 most 3990 Ft, de van ugyanennyiért IHP2000 is (ami fotó alapján kényelmesebbnek tűnik, de ugye próbálni kell). Sajnos Maxell Retro DJ nincs, csak a kicsit drágább DJ2 verzió (amiről fogalmam sincs mit tud).

    Elsősorban az érdekel, hogy ezekért a típusokért van-e értelme elindulnom. Azért fontos lenne, hogy ne essenek kétségbe a mély hangoknál. Néha lenne vele egy kis zenélés is, abszolút változó stílusokban. Fontos lenne az is, hogy ne nyomja agyon a fejet/fület még egy 3 órás film végére se.

    A webshop alapján ezeket a típusokat néztem:

    ISY IHP1200
    ISY IHP2000
    Sony MDR-XD 150
    Philips SHP2000 (van a munkahelyemen egy SHP2500, annak a hangja nem rossz, de szörnyen recsegős műanyag az egész, ha rágcsálok valamit, akkor folyamatosan belenyikorog a fülembe)

    Előre is köszönök bármilyen tanácsot. :) Tudom ezek nem drága cuccok, de konkrétan el tudom tölteni hasznosabban is a délutánom, mintsem harcoljak a vásárlótömeggel egy plázában. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák