Új hozzászólás Aktív témák

  • fericske

    addikt

    válasz MCGaiwer #39809 üzenetére

    Ugyanaz a füles gyakorlatilag mindkettő.
    Idézetek az edigitalról:

    "miután 8 évig használtam elődjét (shp250), ragaszkodtam ehhez. nem volt az nagy csoda, de olcsó volt (kb 2200 pénz), nem szólt rosszul, hosszú madzag + hangerőszabályzó, és nagyon bírta a gyűrődést. becsületes igásló volt.
    viszont a fejméretre állítgató csúszka megkopott (kénytelen voltam szigszalaggal rögzíteni a kívánt állásban), öreg volt és mocsokos, én meg gazdagnak éreztem magamat, gondoltam beinvesztálok egy újra - még akkor is, ha árát egy kicsit túlzottnak éreztem.
    kár volt. az előd összes jó (és rossz) tulajdonságát hozta tovább (szerintem a + 0-án kívül a típusmegjelölésben nem sokat változtattak).
    tegnap este viszont a műanyag megadta magát a pánt és az egyik korong csatlakozásánál. a nagy atrocitás, amit ezért el kellett szenvednie, az volt, hogy levettem a fejemről (ahogy teszem minden nap, naponta többször). megpróbálom ragasztani, de sok reményem nincs.
    sajnálom, hogy kidobtam a régit, koszosan, szigszalagosan is többet érne, mint az öccse, ami törött."

    "~10 évvel ezelőtt vettem egyet, akkor még SBC-HP250 néven futott.
    Pillanatok alatt leszaggattam róla a hangerőszabályzót és eltörtem a műanyagot az állítási lehetőséget biztosító részen. De az epokit meg a forrasztópáka csodákra képes.
    Évente kb. egyszer eltörik a vezeték a hangszórókról, ilyenkor forrasztás után cca. egy évig megint jó.
    Most készülök venni belőle egy újat, ebben az árkategóriában mindenkinek tudom ajánlani."

Új hozzászólás Aktív témák