Új hozzászólás Aktív témák

  • -FreaK-

    veterán

    Most még is csak gondolkodóba estem, magasabb kategóriába nézelődve mint a Takstar Pro80, konkrétan a Beyer DT 7/8/9-es szériát nézegetve, mert ha már költök, akkor rendes előrelépést szeretnék az 555-ről.

    Konkrétan a 990 Pro 250-el szemezek perpill (folyton változik ahogy olvasok róluk), de az a problémám hogy nagyon eltérő véleményeket olvasok/hallok mindegyikről.
    Az egyik azt írja vagy mondja, hogy abszolút nem fárasztó a hangja hosszabb távon sem, a másik azt hogy eléggé. Az egyik azt mondja hogy jó elektronikus zenékhez is, a másik nem ajánlja. Az egyik szerint stúdióba való, munkára, a másik szerint szuper zenére is.
    Fogalmam sincs most már hogy melyik lenne jó nekem :( elmenni meghallgatni sajnos nincs időm, tudom hogy így nehéz ügy.

    Ami így kialakult róluk a fejemben sok olvasgatás és YT videó nézés után:

    770 Pro: Erős V hang, ezt a közép hangok meg is szenvedik -> női vokált szeretem, ebben nem lesz jó. Van aki azt írja róla hogy elég fárasztó hallgatni, főként a mélyek miatt, valamint inkább munkához való mint zene hallgatáshoz.

    880 Pro: A legkiegyenlítettebb a három közül. Egyik helyen azt írják, hogy a legkevésbé fárasztó, a másik azt mondja hogy fárasztó hallgatni egy idő után. Ez a trió legdrágább tagja, kb. 20k-val drágább mint a másik kettő.

    990 Pro: Ez is V, talán túl sok magas, emiatt lehet fárasztó a hangja. A közepek itt is inkább a távolban vannak.

    Amit így megfogalmaztam magamban elvárásként:

    - A basszus legyen jó, de ne nyomjon el más tartományt. Elektronikus zenéhez is legyen jó, dubstep, dárenbész' is szólna rajta néha.
    - A női vokált is szeretem, nem kell hogy feltétlen hogy ebben zseni legyen, de azért ne is legyen elnyomva ez a rész.
    - A magas tartománytól nem tudom, hogy mit szeretnék, nem hallottam hogy milyen ha ebben jó egy fejes.
    - Ne legyen fárasztó a hangja.
    - Nyitott vagy zárt, az mindegy, most nyitott van, de a jobb izoláció miatt a zárt is megfelelne még ha térben visszalépés is lesz.

    Ezek alapján inkább felejtsem el a Beyereket?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák