Új hozzászólás Aktív témák

  • baluka26

    veterán

    Kicsit írok most, hogy már 3 komolyabb fejhallgatóm volt utóbbi 6 hónapban, egyben ajánlásnak is vehető:

    Denon D7000: Szerintem hangfalasok ezt fogják a legjobban élvezni, ez áll a legközelebb a valósághoz. Nagyon komoly anyagminőség, tényleg luxuscikk. Szerintem nagyon éri a használt árát. Kényelmes, könnyű, elvan mindenféle rendszerről. Szerintem sokkal több figyelmet érdemelne, mint amennyit kap. Írtam már eleget róla. Szerintem nagyon szerethető kis cuccos. :)

    Sennheiser HD800: Ez az, aminek sokkal nagyobb a füstje, mint a lángja. Technikailag tényleg toppon van a cucc, tér és magasok az általam hallottak közül a legjobb. Túlságosan részletes, túlságosan megmutat mindent, nem hagyja az embert nyugton zenét hallgatni. Nem is volt sokszor olyan, hogy 1-2 óránál tovább egyhuzamban a fejemen volt. Vacak anyaghasználat (hasonlítva a többiekhez), de legalább a doboza csodálatos. Nekem nem éri a használt árát se.

    Audez'e LCD2: Kényelmetlenebb, mint a másik kettő, cseszettül nehéz. Viszont ez brutál anyaghasználattal és minőséggel párosul. Le a kalappal.
    Hang alapján valahol a kettő között van. Magasaknál érezhetően rolloff, mélyei viszont nagyon mélyre mennek, és szépen jelen vannak. Aki a HD650-es vonalon indult el annak tényleg nagyon ajánlom. Beyer-hez szokott fülnek viszont szerintem kicsit sötét. Összességében én egy nagyon-nagyon kigyúrt SRH840-hez tudom hasonlítani.

    Olyan ember nem létezik, akinek mindhárom jó lenne. Itt már tényleg el kell menni hallgatózni, viszont ezeket már egészen könnyedén lehet 1:1-ben cserélgetni :)

    They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska

Új hozzászólás Aktív témák