Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz GabeeeS #8542 üzenetére

    Krichd ezt írta erre a kérdésedre: "Új áráért szerintem senki. Talán kammerer esetleg, ha idetéved, de lehet inkább HD518-at ajánlaná."
    Igen (és ezzel valóban nagyjából egyedüli vagyok ebben a topikban), én ajánlani tudom a HD 558-at, mint egyik ajánlhatót ebben az árkategóriában, és egyébként a szintén említett HD518-at is, de inkább az 558-at. Sokak nézetével szemben én azt gondolom, hogy a HD558 (és 518) hangja sokat változott az előd HD555 (és 518)-hoz képest, és általában előnyére változott. Elég informatív, mégis kellemes, lágy, de mégsem túlzottan színezett hangon zenél, és szeretem benne, hogy egységes tere van, megjeleníti a zenekart is, nem csak az egyes hangszereket, mondhatni látja a fától az erdőt is - szoktam mondani. A többiek azt mondják, hogy az árához képest nem elég jó, szerintem igen.
    Mindazonáltal láthatod, hogy a kollégák nagyon szeretnék, ha a megajándékozott lány ízléséhez képest lehetne kiválasztani a fejhallgatót, mert ebben az árkategóriában (szigorúan az új árat nézem, megértem, hogy ajándékba nem akarsz használtat venni) a legjobbak között nem nagyon van olyan fejhallgató, ami amolyan "középarányos" hangot nyújtana, tehát minden ízléshez egyformán alkalmazkodni tudna, egyik ebben jó, másik abban jó. Szerintem a fórumtársaknak, ha még foglalkoznak a témával, azt kellene kitalálniuk, hogy az árkategória legjobb fejhallgatói közül melyik az, amelyik a legnagyobb esélyt nyújtja arra, hogy biztosan ne lőj mellé, amikor azt választod meglepetésajándékként az érzékeny hallású kedvesednek. Én azt hiszem, a jó és széles körben elismert hangminősége valamint a viszonylagos kényelmessége miatt, a Shure SRH-840 lehetne egy ilyen "legkisebb közös töbszörös", ebben talán sokan egyetértenének velem - én pedig mondanám e célra a HD558-at is, de amiatt "lehurrognának".
    Egyúttal próbáld meghallgatózni az ajánlott fejhallgatókat, hátha jutsz valami következtetésre a kedvesed igényével kapcsolatban.

    (Ellenben a Sultansmith által linkelt Hello Kitty fejhallgatót nem ajánlom! :D )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák