Új hozzászólás Aktív témák

  • DBAtti

    aktív tag

    válasz SUPERBIKEMEN #8551 üzenetére

    Ehhez azért szólnék pár szót...

    "A mély hangok nagyon pontosak és egy kicsit túlsúlyosak (ez legtöbbször pozitívumként élem meg) a közepek enyhén hátérbe szorultak, a magasak ideálisak. Klasszikus zenék kivételével minden műfaj jól szól rajta."

    A kiemelt két apró részletben tér el a véleményem, szerintem az M50 egyik hibájának pont az róható fel, hogy mélyben pontatlan (összefolyik, nem elég a felbontás) és eléggé kiemeli az alsó tartományt. Ennek eredménye egy ilyen terjengős mély, mondjuk egy SRH 840-essel összevetve (ami szerintem mindenhol jobb felbontásban). Ezek aránylag közel állnak egymáshoz árban, voltak kb azonosak is, azóta már tükrözi jobban a saját viszonyrendszeremet a magyar kisker lista. Vagy mondhatnám zártak közül a Linearomat, de akkor elfogult vagyok, meg sokaknak nem tetszik... az relative részletes, úgy hogy van benne mélynyomó is.

    Vasingernek én is mondanám: igen, ez V karakter, ilyen harsányan ne kérjük már ki magunknak... Najó, tőlem lehet v, de akkor már legyen √ , ahol jobboldalt vannak a mélyek. :K
    Ami lineáris, az az én fülemet már bántja. Ettől függetlenül az M50 ajánlható, de messze nem hibátlan.
    40k-ért jelenleg nem tudok egyből mást ajánlani helyette, de (abszolút szubjektív vélemény: ) nekem pl. nem kéne.

    [ Szerkesztve ]

    "A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."

Új hozzászólás Aktív témák