Új hozzászólás Aktív témák

  • Sinesol

    veterán

    válasz Bodz #87445 üzenetére

    DragonFly Black volt az üzletben, ami nem egy nagy durranás, de egy pár milliwattot kérő cucc nem kihívás annak sem, de igazából jelentős különbség saját dongle-val sem volt, olyan kis impedancia mellett az is kitol pártiz milliwattot. Nem tudom a THX AAA vagy Atom mit dobna rajta, mivel ha már pár milliwattból elvan, akkor szerintem olymindegy, hogy a másik cucc további 1 vagy 2 watt hever parlagon. Ez kb. olyan, hogy tökmindegy 500 vagy 1000 wattos táppal eteted a 200 wattot fogyasztó géped, ugyanannyit fog enni.

    Amúgy nem egy rossz fejes, csak ez a "soft" mély nekem annyira nem jött be, az amugyis eléggé nyugis hangzás még inkább nyugis, elalvósabb lesz. El tudom képzelni, hogy valakinek tetszik ez a hang, meg van ennek is az előnye, de nem az én világom.

    Valamelyik Fostexet-et lenne jó meghallgatni valahol, arról írják, hogy brutális impactja, sebessége és tisztasága van mélyek terén. Jelenleg épp én is valami jó méllyel rendelkező fejesre vadászom, mert szép a közép, meg magas, de ha nincs rendes mély az elég sokat elvesz sok mindenből.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák