Új hozzászólás Aktív témák

  • -Skylake-

    addikt

    válasz Ba cy lus #87549 üzenetére

    "Szóval maradva a vintage Beyernél (az enyémnél, a DT440-nél), neked biztosan nem ajánlanám, mert ismerem annyira az ízlésed. Ha azt mondanám, hogy tök jó a mély, mert tiszta és feszes, de közben elhallgatnám, hogy bizony 100 Hz-től esik, és amúgy is inkább a középen van itt a hangsúly, azzal téged (meg sok más embert is) becsapnálak. Jó cucc, de nem mindenkinek, sőt a közízlést tekintve inkább kevesebb, mint több embernek."

    Na de ez nem egy feltétlen negatívuma a dt440 nek. Mert persze, nekem aki nagyon - nagyon mély orientált és alapvetően is elektrot hallgatok , nekem simán lehet , hogy nem felel meg. Na de ez nem a negatívuma a dt440-nek , hanem a karakteréből adódó sajátossága. Annak , aki inkább komolyzenét hallgat pl, annak nem lesz mély hiányos a dt440, neki nyugodt szívvel ajánlhatod ezt a fejest. A te szempontodból nézve az a karakter amit én szeretek már önmagában negatív lenne, mert sokkal mélyebb/melegebb mint a neutral.

    Szerintem ha csinálsz egy reviewt egy dt440-ről, ahol elmondod, hogy klasszikus zenét hallgatsz és arra nagyon jó ez a fejes , vedd meg bátran itt a link, akkor ezzel nem vezettél félre senkit és annak aki szintén klasszikus zenére keres fejest egy teljesen jó kiindulási alap lesz a teszted. Aki ezután a review után megveszi és panaszkodik, hogy te becsaptad mert neki a [Multiverse] nem elég mély és nem elég feszes , az meg magára vessen, szó nem volt elektrorol. Ha az ízlésednek megfelelőt ajánlasz azzal nem vezetsz félre senkit, akinek hasonló az ízlése , akinek meg nem annak pedig nem releváns.

    "Those who would shave the beard for pussy deserve neither the beard or the pussy." - Ben Franklin, probably

Új hozzászólás Aktív témák