Új hozzászólás Aktív témák

  • gyapo11

    Topikgazda

    válasz lugosi #5805 üzenetére

    Egy vacsorázós műsorban láttam Bodrogi Gyulát a konyhában ténykedni, kizárólag bicskát használ, valami magyar fajtát, talán Náder volt. De vicces volt amikor egy nagyobb darab zöldséget vagy húst kellett szétdarabolni a kis pengével. Ott is szépen belenyomja a penge tövébe a húsból a véres levet meg a zsírt, nem egészséges a bicskának. Zöldségek faragásához, díszítéséhez jó egy kisebb pengéjű kés, de amúgy konyhába 20 centis séfkés való. Tudom ázsiaiak ezt cáfolják, és mint látjuk az ő késeik/bárdjaik is jók a célra, de bicska szerintem korlátozottan.

    menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet

Új hozzászólás Aktív témák