Új hozzászólás Aktív témák

  • SteveAd

    tag

    válasz kali #108952 üzenetére

    Mas keszulek nem alternativa nekem sajnos: mutass Sony XZ1C-hez hasonlo meretet (es hardvert ekkora meretben), azonnal megveszem :) Huawei tepsik nem erdekelnek.
    Raadasul nem pusztan a telefon a gond, mert ugyanaz a telefon (3 egyforma Sony van itthon) a Telenor* 4G-t siman viszi ugyanolyan akkufogyasztassal mint a T-n a 2G.
    Koltozes termeszetesen nem jatszik, tul jo helyen lakom ahhoz :) Azt en se bannam, ha a szolgaltato jobb jelet produkalna, de nem hiszem, hogy ra tudnam venni ilyen fejlesztesre egy sima panasszal.
    Szoval a 2G-re valo valtas akkor miert nem a legracionalisabb, olcsobb stb. alternativa (az altalad felsoroltakkal ellentetben)?

    Ja, hogy tisztazzam, szamomra mi a "problemas" akksi: standby 4G-n kb. 0,7-0,8% orankent, 2G-n 0,3-0,4% orankent (Telenor 4G-n utobbit hozza ugyanazon a telefonon)

    *Meg nem kerult szoba a mas szolgaltatora valtas, a Telekom nekem jobb mint a Telenor (az utobbi csak megmaradt nekem, de lehet, hogy azt is atviszem a Telekomhoz), ezert hajlando vagyok a 2G-s "aldozatot" is meghozni :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák