Új hozzászólás Aktív témák

  • heidrich

    senior tag

    Sziasztok!

    Egy olyan kérdésem lenne, hogy nem tudja-e valaki, hogyan lesz idén a T-nél a készülékváltás iPhone 4S-re mivel ezzel kapcsolatban sehol semmi információ sincsen szintúgy mint tavaly a 4-esnél.
    Tavaly 18 hónap előtt vásároltam iPhone 4-et készülékváltással, a kedvezmény az volt, hogy "csak" 15000 Ft volt a kötbér ami rájött a telefon ikon200-ban lévő árára. Tavaly mindvégig azt hittem meg kell várni a 18 hónapot mert a drága ügyfélszolgálat is úgy tudta de aztán a T-Pontban felvilágosítottak Szegeden, hogy iPhonenál ez másképp van szóval ott nem játszik ez a 18 hónap ezért még a lejárta előtt símán tudtam venni tavaly egy iPhone 4-et.

    Kérdésem szóval az, hogy idén se nagyon adnak tájékoztatást, a webshopban csak új előfizetéssel vehető meg vagy lejárt előfizetés meghosszabbításával (bár sokak erre is panaszkodnak, hogy sok embernek érdekes árakat ad ki a webshop...), az ügyfélszolgálat nem tudja...

    A forgalmazás napján akarom majd megérdeklődni a dolgokat, hogy idén is lesz-e ilyen (gyanítom igen mert eddig is volt minden évben csak nem volt nagy dobra verne).

    Aki tud valamit erről, és leírja azt nagyon megköszönöm!

    További szép napot!

    Dani.

    iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1

Új hozzászólás Aktív témák