Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz nfsu17 #138765 üzenetére

    Az átváltás macerás, hiszen 1 bájt 8bit és ez azért megkutyulja a matekot a mi 10-es számrendszeres fejünkben.

    A többi szolgáltató agresszívebben hajtja az embereket a havi díjas opciók felé. Ezért volt jó a DIGI még eredeti állapotában és az irány ahová fejlődött volna mert ott a HAVI díjas opciók is simán versenyképesek lettek volna a kicsit netező, kicsit beszélő feltöltőkártyások elszipkázására.
    Talán 1500-2000Ft havidíjért adtak volna bazi sok percet és bazi sok netet na ennek harangoztak. Ez az a havi díj lett volna ami még engem is megmozgatott volna persze vártam, hogy kicsit fejlesszék a hálójukat stabilizálódjanak (ugye 2019 május-júniusában indultak) gondoltam 3-5 év alatt stabilizálódik de ugye kartelleztek velük szemben sőt a kormányzati kapcsoltaikat is bevetették és szó szerint kicsinálták a DIGIT, ha egy NORMÁLIS ország lennénk akkor úgy kb. "most" (5 évvel az indulás után) már korrekt egész országos lefedettségük is lenne korrekt havi díjért, optimális sebességgel (számomra az optimális sebesség azt jelenti, hogy nem sebesség bajnok de minden akár nagyobb hálózatigényű dologra is alkalmas pl. FHD (vagy akár 4K) videók streamelésére is, ennél több nem kell)

    Az a 3GB 2500Ft-ért nagyon gáz még 800Ft/1GB-nál is kicsit drágább, mint amit a Maraton kínál sőt ugye ez elvész ha nem használod el ami borítékolható ha nem akarja az ember túllőni a havi keretét, vagy még az utolsó napra is tartogat pár MB-ot biztos ami biztos alapon.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák