Új hozzászólás Aktív témák

  • Cidan

    tag

    Üdvözlöm az urakat!

    Oly kérdéssel fordulok hozzátok, miszerint tervezek egy telefon vásárlását, és erősen gondolkodok rajta, hogy előfizura fogom megvenni. Ámde a problémám ott kezdődik, hogy nem használnám ki teljes mértékben, mivel keveset telefonálok, de csábító, mivel olcsóbban kapom meg a készüléket. Ez ugye nem meglepő.

    Először is egy komplett felvilágosítás kellene ezzel az előfizetéssel kapcsolatban, mert még soha nem volt vele dolgom és ezért nem is ástam magam bele. Józan paraszti ésszel arra következtetek, hogy ez is egyfajta sim kártyával jár(másképp, hogy tudnák ellenőrizni). Ebből következett az én eszmefuttatásom, hogy akkor ezeket át is lehet cserélni, nem? Tehát ha én egy ismerősömmel elcserélem az ő dominós kártyájára akkor ő használja az én előfizus simemet, én meg az ő dominósát, az előfizus telefonommal. Tudom, iszonyú elvont ötlet, de ha ez így megoldható lenne, akkor nekem nyert ügyem van.

    Másik kérdésem az, amiről viszont hallottam ezt-azt, de nem vagyok benne biztos. Szóval, hogy az előfizetés lejártával átváltható-e a készülék dominósba?

    Esetleg, ha valaki topon van ebben a témában, az rám írhatna és megvitathatnánk pár dolgot "4 szem" közt.

    Köszönöm, ha elolvastátok, és nem röhögtetek ki. Annak pedig kifejezetten örülnék, ha temérdek választ kapnék, tényleges infókkal.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák