Új hozzászólás Aktív témák

  • 1430

    senior tag

    válasz Tibee86 #19319 üzenetére

    Pont most szerettem volna pontosítani, hogy megy a 2011.11.01. utáni szerződésekre is a kisebb tarifába váltás, de alapesetben csak eggyel kisebb csomagba. ;)
    Aki pedig felmondja a szerződést, annak a teljes készülékkötbért fizetnie kell, mely 2011.11.01. óta tartalmazza a tarifahűséggel adott további készülék árkedvezményt is, de a korábbi szerződéseknél külön volt a tarifakötbér, így azt elengedik.
    Amúgy a Mozaik XS-hez mehet Net&Roll 1GB opció, az ügyintéző gondolom a MédiaMánia XS-sel keverte, mert ahhoz valóban nem aktiválható.

    DBC
    1. Ha nincs hűséged, szabadon válthatsz díjcsomagot vagy megszüntetheted a szerződést.
    2. Ha nem készülékvásárlásból származó hűséged van (pl. havidíj kedvezmény, ajándék percek, stb.), bonthatsz úgy szerződést, hogy nem kell kifizetned a már igénybe vett kedvezményeket (tehát nem kell kötbért fizetned, feltéve hogy a te tarifáidat is érinti az áremelés).
    3. Ha "csak" készüléket vettél, akkor szabadon válthatsz díjcsomagot (mint eddig is), de a szerződésbontásért már készülékkötbért fognak terhelni.
    4. Ha tarifahűséggel vettél készüléket, akkor (A) készülékkötbér megfizetésével bonthatsz szerződést, mely 2011.11.01. előtti vásárlás esetén kevesebb, hiszen nem tartalmazta a tarifahűségért kapott további árkedvezményt. Vagy (B) most kérheted, hogy egyedi elbírálás alapján kötbér terhelése nélkül tegyenek eggyel kisebb díjcsomagba.

    ''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Új hozzászólás Aktív témák