Új hozzászólás Aktív témák

  • woodpaul

    őstag

    Sziasztok!

    Megosztom a ma délelőtti élményemet, kicsit lelombozó volt, hogy mennyire nincsenek még képben a T-pontosok a MédiaMánia csomaggal kapcsolatban.

    Szóval, bementem a Westendben lévő T-Pontba, mondtam, hogy MobilMánia S csomagra szeretnék váltani (a bukott iwiw díjcsomagról). Először az próbálta nekem a kedves hölgy bemagyarázni, hogy ez csak új készülék vásárlásával, és hűség aláírásával lehetséges (szerintem keverte az Ikon díjcsomaggal, vagy az XL-hez járó készülékakciókat nézte), én meg erősködtem, hogy nem így van.

    Aztán a hölgy szólt az egyik kolleginájának, aki bíztatóbb dolgokat mondott a MobilMánia díjcsomagra váltásról, de mivel nem volt biztos a dolgában, felhívott egy másik T-Pontos kollégát. Közben meg már vagy 20 perce ott várakoztam, mentem volna dolgozni.

    Végül elkérte a személyimet, és elkezdődött a díjcsomag váltás művelete. Azzal kezdte, hogy ez 600 forintba fog kerülni, de ne aggódjak, levonják a hűségpontjaimból. WTF? Eddig sosem kellett ezért fizetnem! Ha telefonos ügyfélszolgálatnál váltok, akkor is felszámoják ezt? "1430" fórumtárstól kérdeném, hogy most már tényleg költségvonzata van egy díjcsomagváltásnak is??

    Többször rákérdeztem, hogy a MobilTV-t nem kell-e külön aktiválni. Adott egy számot, amire a MOBILTV szót el kell küldeni, aztán ez visszadob egy linket, ahol aktiválni lehet a MobilTV-t. Nem ezért váltottam a MédiaMánia S csomagra (otthon sem tévézek), de mindenképpen kíváncsi vagyok, hogyan működik ez a szolgáltatás.

    Holnaptól lesz aktív a szolgáltatás. Majd jelentkezem, sikerült-e a MobilTV-t előcsalnom. (Addig meg nagyon reménykedek, hogy az ügyintéző hölgy nem cseszett el semmit, és a hónap végén a számlám nem fogja sokkal meghaladni az 5000 forintot.)

    Androidő

Új hozzászólás Aktív témák