Új hozzászólás Aktív témák

  • 1430

    senior tag

    válasz margithid #24466 üzenetére

    Ha nincs még arany szinten a hívószám, akkor nem lehet beváltható pontod. Ha mégis beváltható pontot ír az oldal, akkor azt tudom elképzelni, hogy lecsökkent a forgalmad annyira, hogy elvesztetted az arany szintet (ez látható abból, ha 360 alatt van a hathavi pontszám értéked), így a beváltható pontjaid nem gyűlnek, de nem is tudod felhasználni, míg vissza nem nyered az arany szintet (viszont ha van 24 hónapos pontszámod, az továbbra is lejár).
    Ha elnyered az arany szintet, olcsóbb lesz a készülék is. Amúgy melyik RelaxNet-et használod? Hiszen a Társkártya RelaxNet M kivételével mindegyik havidíja elég magas ahhoz, hogy már csak ezzel elég technikai pontot gyűjtsél az arany szinthez. Vagy volt mostanában némi számlaelmaradásod?

    cocka
    Domino Web-re nem lehet hordozni és nem is lehet utólag átváltani a hang alapú Domino-t sem.
    Mellesleg az aktiválatlan blue mobile számot át sem tudod hordozni, hiszen az még nem a Te számod. Ha pedig regisztráltatod, és áthordozásig nem beszéled le az egyenleget, az elvész.

    polonic
    Ha vennél például egy Nokia Lumia 920-at Domino csomaggal, akkor 25 ezerért oldják fel a SIM Lock-ot. Ha előfizetéssel veszed, akkor 15 ezer Ft + a kötbér. Ha esetleg még egy Mozaik XS tarifahűséget is vállalsz, akkor még magasabb lesz a fizetendő kötbér. Ha részletfizetésre veszed, akkor a hátralévő részleteket is ki kell fizetni.
    Van még kedved hálózati záras mobilt venni? :D

    .bruszli.
    Nem, normál méretű SIM-et kapsz, ha csak Domino SIM-et rendelsz.

    ''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Új hozzászólás Aktív témák