Új hozzászólás Aktív témák

  • wody21

    tag

    Kedves Telekom guruk!

    Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek mi lenne a legmegfelelőbb lépés a következő esetben:

    - 2015 január közepén-végén le fog járni a t-mobile előfizetésem hűségideje. Szűk 2 évvel ezelőtt, az akkori "Like 50" díjcsomagot választottam, online vásároltam (Alcatel OT995, 24x párezer Ft), új előfizetésem volt, új számmal, havi kb. 1700 Ft előfizetési díj. Kis idővel bepipáltam' egy + 500 Mb netcsomagot.
    - Ebben a formában használom azóta is az előfizetést, számomra "bejött", érdekes módon akkor sem, és azóta sem kellett bemutatnom a diákomat (elvileg csak érvényes diákig.-val rendelkező személy vehette igénybe).
    - Most, hogy lassan lejár a hűségidő, milyen lehetőségem van, a mostani feltételek megtartására - lehetséges lenne úgy rendezni a dolgokat, hogy változatlan csomagban maradjak, változatlan módon folyjon tovább minden? Ha például a webáruházban "meglévő előfizetés mellé" vásárolnék 2 év hűségidővel egy telefont (mondjuk ismét 24x xxxx Ft törlesztővel), akkor maradna minden a régi, az egykori "Like 50" csomag költségeit kéne továbbra is fizetnem?*

    *megj. -> azóta már nem rendelkezem aktív hallgatói jogviszonnyal, nincs diákom... Ez jelenthet gondot pl. abban az esetben, ha online megpróbálok vásárolni 2 év hűségre, meglévő előfizetéshez egy telefont?

    Segítségeteket köszönöm előre!
    Üdv, w21.

Új hozzászólás Aktív témák