Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    válasz kory24 #83485 üzenetére

    Annyival toldanám még meg a (#83490) dptrsk által leírtakat, hogy

    1, nagyon régi sim kártyáknak nagyobb a chip felülete, s nem vágható rendesen nano méretre.
    2, Sok esetben a barbár 'szabdalkozás' hálózati hibákhoz is vezethet, akkor is ha látszólag hibátlanul működik a kártya.
    A gyakorlatban elmondhatom, hogy több 100, több ezer ilyen kártyával találkoztam már, s elég nagy százalékban internetes hibák és hálózati hibák is előfordulhattak a pontatlan vágások miatt (elég sok helyen xarul csinálják meg, a házilagos próbálkozásról nem is beszélve)

    A legtisztább az lenne, ha a cégeddel egyeztetnél erről.

    1, nagyobb cégeknek van kapcsolattartója, s rajta keresztül közvetlenül kérhettek kártyacserét, amit a megfelelő kiszállítási metódussal ő akár távolról is kezel.
    2, Vagy kérni kell egy Meghatalmazást, ami cég esetén cégszerűen kell, hogy aláírt legyen (két tanúval, bélyegzővel ellátva), illetve vigyél magaddal egy aláírási címpéldányról is egy másolatot.

    Látva a technikai hibák számát, a legtisztább az, ha kérsz inkább egy normális kártyacserét.

    Ha sikertelen a 'vágás', akkor az a kártya megrongálásának számít, s ilyen esetben 4500 Ft a kártyacsere, még ha kérted volna a kaszabolás előtt, akkor díjmentes lett volna :) A vágott kártyáknál egyébként hatványozottan igaz, hogy a pontatlan perforáció miatt Sim kártya adapterrel még inkább nehezen használható az illeszkedés miatt, illetve, hogy a vastagságbeli differenciák még könnyebben beleakadozhat egy-egy készüléktípusba a kártya kivételkor.

    (#83479) Mr.Csizmás

    Ööö... a Dolgozói készülékvásárra gondolsz? :)

    Az esetben nem garanciáról, hanem szavatosságról beszélünk. De ha a vásárlási számlával együtt elküldik egy üzletben, akkor ettől függetlenül kezelni fogják.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák