Új hozzászólás Aktív témák

  • totron

    addikt

    válasz 4Grider #98531 üzenetére

    Ha jól értem - az opció felől nézve - a korlátlan adatforgalom sebességében is korlátlan lenne, ahogy eddig is? A csomag dedikáltjának ellövése után meg lassulnak azok is, amik addig extrák voltak, ez világos. Tehát a tovább való netezés lehetősége nem az alap adatcsomag forgalma mentén történne (GoNetS, 30MByte), hanem az opciós, hasító forgalmak (https, gdrive, fb, youtube) által? Ami nem tiszta, hogy amíg ereje teljében volt ez a csomag, addig is a mezei http kép/szöveg is ugyanoly lassítva érkezett a kereten túl, az említett forgalmak pedig teljes sebességen. Http webezéssel akkor ebben a kiherélt verzióban mi a helyzet? Csökkentené az adatkeretet vagy sem? Papírforma szerint nem, a tapasztalatiak/logika mentén igen, így viszont lehetetlen lenne tartani az adatkeretet.
    Mert ugye ennek a lehetőségnek az igazi veleje nem a weblapon kommunikált, hivatalos leírásában rejlett; https protokollon át, gyakorlatilag bármennyi adatot beletolhattál, időnként azért jól jött.

    S ha nem lassított alapcsomagra rendelem meg, akkor most érdemben tudnám használni az opciót, jól gondolom? Viszont mivel a sorrend szerencsétlen volt jelen esetben így egy már lassított felállásra értelmetlen ráengedni, pénzkidobás.

Új hozzászólás Aktív témák