Új hozzászólás Aktív témák

  • Agro

    senior tag

    válasz Hmura #16710 üzenetére

    1. Én nem azt akartam megmagyarázni neked, hogy azért kapcsolták be neked jogtalanul mert te vezettél. Ne keverd a szezont a fazonnal. Te hoztad fel, hogy hogyan értesülnél arról, hogy vezetés közben bekapcsolták neked. A szolgáltató kitől tudná, hogy te épp vezetsz az sms-t megkaptad. End of Story a tájékoztatást megkaptad.

    2. Az más kérdés, hogy miért kapcsolták be. A probléma ott kezdődött, hogy te ezt a két kérdést egy kalap alatt kezeled. A számlapanasz témakörét meg felesleges lenne mégegyszer leírnom.

    3. Már megint te tereled a kérdést egyre meszebb a megoldástól különböző kibúvásokkal. Teljesen mind1 hogy alkalmas e a telefonod sms fogadásra vagy sem. Az is teljesen mind1, hogy kaptál e róla tájékoztatást a te történeted szempontjából. Itt a lényeg, hogy indokolatlanul aktiválták neked. Amiről tájékozódhatsz utólag a számlából is és ismét ott a lehetőség a számlapanaszra.

    Ne próbálj meg olyan dolgokat belemagyarázni a logikámba amit nem írtam le. Néha próbáld meg helyén kezelni a kérdést. Ez csak egy jó tanács

    A további észrevételed pedig kérlek küld privátba, mert nem hiszem, hogy itt bárki is kiváncsi lenne erre

Új hozzászólás Aktív témák