Új hozzászólás Aktív témák

  • HUNPSP

    aktív tag

    Üdv Urak!

    Találtam egy ilyen írást, ami nem is olyan régi:

    "A Vodafone nem tiltja le csak az előfizetést , a T-mobile és a Telenor tiltja a nem fizetett elöfizetéssel együtt hűségnyilatkozattal vásárolt telefont is.

    Tehát jelen állás szerint nyugodtan megvehetsz egy vodánál hüséggel vásárolt telefont,számlatartozás miatt biztosan nem lesz letiltva."

    Ez a mai napig így van, így volt, és vélhetően így is lesz?
    Sajnos Tmobile-os vagyok, soha nem is lett volna gondom és kérdésem a Vodafone-nal, de úgy néz ki, hogy vodához tartozó telefont veszek... és mivel futottam bele T-nél utólag letiltottba, így nem szívesen mennék bele kétes üzletbe. Szóval nekem az a fontos, hogy a telefon ne legyen letiltva - akármilyen okból is -.

    Köszönöm szépen a válaszaitokat, esetleg ha ez fontos, akkor elvileg VIP státuszú előfizetéshez lett véve a telefon. Ha ez változtatna bármin, hogy esetleg tiltják-e vagy sem.

    [ Szerkesztve ]

    http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=HUNPSP @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=HUNPSP&submit= @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=HUNPSP&submit=

Új hozzászólás Aktív témák