Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz Panamaboy #33392 üzenetére

    Ez viszont szerintem nem érinti az utólagosan vásárolható kiegészítő net csomagot, az a régieknek is ugyanúgy drágább lett.
    Ha csak az alapcsomagokat nézzük akkor nyilván mindenképpen jobb az új EU csomag, hiszen ugyanannyiért kap az ember egy "korlátlan" roaming lehetőséget. Ezzel semmi gond nem lenne ha nem elsejével csökkentek volna a hívásvégződtetési díjak. Jobban tetszett volna ha a régi basic csomag árát pl levitték volna kb 8000-re, és akinek kell a roamingos csomag az lenne 10000. Így lenne igazi nagy akció, így csak egy remek marketingfogás, hiszen szerintem amit fognak a hívásvégződtetési díjon, és nem építik be az árba, azzal bőven fedezik a roaming díjakat hiszen szinte biztos hogy a legtöbb előfizető nem napi rendszerességgel roamingol. Aki meg igen annak már valószínűleg van alternatívája erre, hiszen eddig is roamingolt.
    Nekem kicsit olyan kaptunk is meg nem is feeling. Az ár szerintem fontosabb tényező lenne 2 évre előre vetítve, hiszen így 2 évig minden hónapban fizetjük a roaming díjat az árban, ahelyett hogy pl ez lenne kiegészítő funkció. ( lenne inkább 8000ft a red basic csomag pl 1gb nettel, és vásárolható opció + 2000-ért egy havi ingyen roaming amikor kell valakinek.) Na ezt nem merték meglépni, ez lenne egy normális európai csomag. Az lenne jó ha a konkurrencia erre egy csökkentett árú korlátlan csomaggal válaszolna.
    Ne feledjük el, hogy XXI.-ik században vagyunk, pár éve indult komolyabban a mobilnet és kb mostanában kell a nagy fellendülés környékén lenni, szinte mindenhol mobilnetes készülékek-eszközök, 2 év alatt biztos hogy nagyon kevés lesz 500mb vagy 1gb a normális embernek. Ha viszont erre aláír valaki 2 évet akkor lehet hogy a plusz net lesz drága addig, közben várható hogy lesznek árcsökkenések és net korlát emelések. A hálózatok szinte fullra kiépítve, a 4G is majdnem kész, nem kell 2 év hogy bővülhessen a szolgáltatás is. Aki viszont 500mb-ra aláír az várhat 2 évet hogy válthasson, és nézgeti a csodamobilját ahol akár 3 nap alatt is elfogyhat az 500mb majd.
    Persze ez csak a saját véleményem, lehet hogy abszolút nincs igazam. Mindenesetre fura hogy eltűntek az 1 éves hűségek is. A 2 év rabság nagyon sok.

Új hozzászólás Aktív témák