Új hozzászólás Aktív témák

  • bohoc71

    aktív tag

    Az örökéletű, kiirthatatlan Vodafon előfizetés
    Történt, hogy 2015.július 24-én (péntek délután) Jászberény városában elindultam a tizenéve szolgáltatómmá fogadott Vodafone hivatalos üzletébe (viszont -vagy nem viszont eladó azt nem tudom, de nem is lényeges....), hogy több mint 4 éve meglévő 3 tagú flotta előfizum kártyáit feltöltőkártyásra cseréljem, mert nem volt kifizetődő a fix havidíjas előfizetés. Megjegyzem én magam nem vagyok már a flotta tagja, ezt a család három tagja használta. Jómagam 80 km-ről utaztam ide,a csere-berét itt lakó rokonságommal megoldjam, ha már a nevemen van a cucc.
    Szóval indulás, pikk-pakk csere, aztán megy az élet tovább.. Gondoltam én.. Hölgy kedves, segítőkész, ám sajnálattal közölte, hogy nem tudom az előfizetést átváltani, mert sajnos "nem állnak rendelkezésre" csere-kártyák.

    Vodafon üzlet!
    Balga és hiszékeny ember lévén bekajáltam az indokot, és megbízást adtam a helyszínen az öcsémnek, hogy hétfőn intézkedjen az ügyben.
    Hétfőn becsattogott a szolgáltató ugyanezen irodájába, ahol másik hölgy volt már, nem is értette miért nem lehetett az ügyet a hétvégén lebonyolítani mert szerinte volt kártya stb... nade ne kukacoskodjunk, az a 3 napnyi kényszer előfizetés igazán nem vág a sárba senkit ugye..
    Kártya ide-oda ahogy kell, ígéret: 48 órán belül változik a technika, átállnak a hőn áhított vitamaxra.
    Kedd délután 3 körül megtörtént a csoda: a 3 előfizetésből KETTŐ (!) kilehetlte a lelkét, nem úgy a harmadik!!!!
    Szerda a türelem jegyében telt egészen az esti órákig.. Nosza 1270, hát akkor, most hogy is van ez, mikor szűnik meg az előfizetés?? Hölgy keres, kérdez, egyeztet, elnézést kér, 24 órát ígér.
    Eltelt. Ám az életéhez makacsul ragaszkodó kártya csak nem pusztul el.
    Csütörtök este újrázás, 1270, várakozás, zene, újra mesélés..... egyeztetés a TÁRSOSZTÁLY kollégáival (jó tudni, hogy este 8-kor osztályok hada vár konzultációra...) válasz 10 perc múlva: tecnikai probléma van, de megoldjuk, 24 óra, stb...stb....

    HOGY LEHET KINYÍRNI EZT A SZERZŐDÉST?????

    Meghajlás...Puszi...Taps....

Új hozzászólás Aktív témák