Új hozzászólás Aktív témák

  • asdf_

    veterán

    válasz Sayuar #37797 üzenetére

    Ennyire azert nem szep a leanyzo fekvese, a tejjel-vajjal folyo kanaan nem feltetlen fog eljonni.

    A tablazatban irt 0.05 Euro majustol, az a te peldad szerint azt jelenti, hogy spanyol kartyaval roamingolva kishazankban, ha egy spanyol szamot hivsz, akkor a spanyol tarifacsomagod dijahoz maximum netto 5 eurocentet kerhetnek pluszban a roaming alapu hivasert, ha egy spanyol kartyaval kishazankbol magyar szamot hivsz, akkor pedig a spanyolorszagbol magyarorszagra inditott hivas kinti, spanyol percdijara rakhatnak ra 5 eurocentet percenkent.

    Nem hivasdijakat tartalmaz a tablazat, hanem felárat (surcharge), meg mielott valaki felreerti. Az mas kerdes persze, hogy ha a tarifacsomag tartalmaz 10-20-50-100 ingyenes EU percet, akkor ennek erejeig a tablazatban szereplo dijak valoban az ugyfelet terhelo netto koltseget jelentik.

    Eros gyanum persze, hogy a szabalyokban -akar az eu-s eloirasban, akar a szolgaltatok aszf-eben- szerepel, hogy ez utazasi celra van kitalalva, ha az a spanyol sim akkor latta spanyolorszagot utoljara, amikor megvettek, es azota nulla ottani cellara jelentkezett fel, es fixen egyetlen orszagban roamingol, ezt olyan nagyon nem fogjak csipazni azok a szolgaltatok (pl. a mieink), melyek ahelyett, hogy 50 forintokat keresnenek a magyar prepaideseken percenkent, ehelyett a 20-bol nekik jaro kis osszegert az o halozatukon keresztul inditanak ugyanazt hivast. Lesz meg ebbol parasztlazadas a reszukrol, csak el kell erni a kritikus tomeget (lasd: Uber). Es igazabol ugye mivel ovek a halozat, amire felmegy a roamingolo sim, szerintem siman lehet az, hogy egy 90 napja folyamatosan magyar halozaton logo, csak hivast indito simet levagnak a picsaba a halozatrol, hogy onnantol csak veszhivas meg hivasfogadas aztan hali, kifele meno hivasnal meg kap egy szep foglalt hangot es ossza be maganak.

Új hozzászólás Aktív témák